Email: info@sc-galic.si Tel: 040 987 798


Športni center Marinko Galič

Dobrodelni turnir za Gala

SOBOTA, 23. 3. 2019 ob 11.30 uri S SRCEM ZA GALA - DOBRODELNI NOGOMETNI TURNIR za selekcijo U7 in U9 v Športnem centru Galič Maribor in HUMANITARNA AVKCIJA v izvedbi Humanitarnega kluba Unija.

Humanitarni klub Unija bo v ta namen v soboto, dne 23. 3. 2019 ob 11.30 uri v Športnem centru Galič Maribor izvedel humanitarno avkcijo umetniških del ter dresov znanih športnikov. Izkupiček humanitarne avkcije bo namenjen 5-letnemu Galu za izvedbo operativnega posega v tujini.

Humanitarni klub Unija bo v namen izvedbe humanitarne slikarske avkcije doniral zbrana slikarska dela različnih umetnikov. Vsa umetniška dela, ki bodo predmet dobrodelne avkcije v okviru tega dogodka, si boste lahko kmalu ogledali v tem albumu. Nakup umetniškega dela v dobrodelne namene ima vedno neprecenljiv in unikatni namen. Vedite, da boste Galu z nakupom izbranega umetniškega dela neprecenljivo pomagali. Prisotni bodo tudi mladi manekeni društva MOS.

Dobrodelni noti so se pridružili tudi slovenski vrhunski športniki, ki so v ta namen podarili svoj dres. Želite originalni dres znanega nogometnega vratarja Jasmina Handanovića ali nogometnega igralca Marka Šulerja? Želite originalni dres nadvse uspešnega znanega smučarskega skakalca Petra Prevca? V kolikor želite imeti dres vrhunskih športnikov, se nam pridružite na humanitarni avkciji ter skupaj z nami prispevajte Galu, ki v tem trenutku nujno potrebuje pomoč.

Glasbena gosta: Miro Todosovski in Gorazd Ademovič.

Že vnaprej iskrena hvala vsem, ki boste z vašo prisotnostjo in morebitnim nakupom umetniškega dela ali dresa znanega športnika skupaj z nami dokazali, da je človeku mar človeka. Vsa zbrana sredstva so namenjena malemu Galu za pridobivanju prepotrebnih sredstev za izvedbo operacije v tujini. Družini Vrbnjak-Šteflič je možno priskočiti na pomoč tudi s prostovoljnimi prispevki, ki jih zbirajo na TRR računu SI56 0510 0702 8800 587 (Nataša Vrbnjak Šteflič, Zg. Duplek 104a, 2241 Sp. Duplek).

Dogodek S srcem za Gala združuje šport z dobrodelnostjo. Hvala vsem, ki boste skupaj z nami dokazali, da je človeku mar človeka in na ta način pomagali Galu, da bo nekoč popolnoma zdrav.

Nazaj na novice